Woningfotografie en Verkooptekst

Steeds meer mensen verkopen op dit moment hun huis zelf via Facebook, bekenden, familie of andere connecties. Het verkopen van uw huis kunt u in deze markt ook prima zelf.

Echter een professionele woningpresentatie versnelt de verkoop van uw woning. Maar strakke foto’s en pakkende verkoopteksten schrijven is een vak apart.

 

Voor een gering bedrag van €275,- kan VBO makelaar MakelaarZelf de woningfotografie en verkooptekst voor u verzorgen. Wij werken met professionele woningfotografen die een prachtige reportage van uw woning maken. Naar wens kan dit worden uitgebreid met een videotour of hoogtefoto’s. De makelaar schrijft vervolgens een pakkende verkooptekst voor uw woning.

 

Nadat wij de opdracht van u hebben ontvangen, zetten wij na betaling de opdracht voor de woningfotograaf uit. Deze neemt binnen 1 a 2 werkdagen contact met u op voor het maken van een afspraak. U ontvangt tevens een handige checklist om de woning perfect voor te bereiden op de fotoshoot. Na de opname, ontvangt u de reportage binnen enkele dagen in uw mailbox.

De verkooptekst wordt geschreven aan de hand van de door u aangeleverde informatie. Wij vragen u om opname-/vragenlijst in te vullen om op die manier voldoende informatie te verkrijgen voor het schrijven van een pakkende verkooptekst.

Op deze manier verkoopt u uw huis voor €275,- met een professionele uitstraling!

STAP 1 - Geef ons de opdracht

Laat ons weten dat we aan de slag kunnen en neem contact met ons op

STAP 2 - Stuur uw Gegevens

Voorzie ons van de nodige gegevens om de tekst te schrijven

STAP 3 - Betaal en ontvang

Na betaling komt de fotograaf en wordt de tekst geschreven

Neem contact op