0 woningen gevonden

Sorteren op:

Geen woningen gevonden

Zelf Verkopen, Veel Besparen

 

MakelaarZelf-logo-wit-goud-zwart

Bezichtiging huis

Bezichtiging plannen?

Zoek in ons woningaanbod uw woning. Daar vindt u de contactgegevens van de verkoper. Zij doen zelf de bezichtigingen, dus u mag de bezichtiging rechtstreeks met de verkoper inplannen. Of neem contact met ons op voor de juiste contactgegevens.

Plan bezichtiging

Bod uitbrengen

Wilt u een huis kopen?

Zoek dan in ons woningaanbod naar uw woning. Daar vindt u de contactgegevens van de verkoper. U mag uw bod mondeling of schriftelijk rechtstreeks bij de verkoper neerleggen. Of neem contact met MakelaarZelf op voor het uitbrengen van een bod.

Bod uitbrengen

Aankoopmakelaar

Huis kopen in Venlo e.o.?

Omdat een huis kopen een grote investering is die u wellicht maar één enkele keer in uw leven doet, is een aankoopmakelaar zeker van toegevoegde waarde. Voor de regio Venlo kunnen wij u adviseren en ondersteunen als aankoopmakelaar bij een huis kopen.

Lees meer

Taxatie

Wanneer u uw huis gaat verkopen is het prettig om te weten wat uw huis waard is door een waardebepaling uit te laten voeren.

Wanneer u bij MakelaarZelf voor een Comfort of Premium pakket kiest, komt er een lokale makelaar bij u langs om een waardebepaling uit te voeren. Nadien ontvangt u van MakelaarZelf een rapport hiervan. Wanneer u een taxatie nodig heeft voor de aankoop van een huis of na een verbouwing, eist de geldvertrekker en NHG een NWWI-gevalideerd taxatierapport. Ook deze uitgebreide taxatie kan MakelaarZelf voor u verzorgen.

Wilt u meer weten over wat MakelaarZelf voor u kan betekenen bij een taxatie?

Klik dan hier

Laatste nieuws

MakelaarZelf brengt u op de hoogte van het laatste woonnieuws. Hier vindt u leuke, grappige, maar ook informatieve berichten die u op de hoogte houden van de dynamische woningmarkt. Zaken als de dalende hypotheekrente, stijgende huizenprijzen, veranderende NHG-norm en het energielabel komen aan de orde.

Naar nieuws

Neem contact op

 

Heeft u een vraag omtrent het zelf verkopen van uw huis, of over een van onze verkooppakketten of onze overige diensten?

Neem dan gerust contact met ons op en wij streven er naar u binnen 24 uur een passende reactie te geven.

 

Met vriendelijke groet,

Team MakelaarZelf