Wellerlooi – Op De Peperkamp 7

Koopprijs
€ 245.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Oppervlakte
273 m2
Eigenschappen
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

UITGEBOUWDE 2 ONDER 1 KAPWONING MET INPANDIGE GARAGE, die is voorzien van 4 slaapkamers.
De woning is rustig gelegen aan een rustige woonstraat, op korte loopafstand van de basisschool. Nabij natuurgebied de Maasduinen.

BEGANE GROND
Via de voortuin met oprit komt men binnen in de hal, welke toegang biedt tot de meterkast, toiletruimte met zwevend closet en buitenraam, trapkast en woonkamer.
De woonkamer heeft veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen en een sfeervolle haardpartij. Tevens is er in 2005 een aanbouw geplaatst, waar de leefkeuken is gerealiseerd.
De leefkeuken is voorzien van een gaskookplaat en diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken komt men in de praktische bijkeuken, met witgoedaansluiting en loopdeur naar de tuin en inpandige garage, welke is voorzien van een kantelpoort met loopdeur.
De vloeren op deze verdieping zijn afgewerkt met een tegelvloer en houten vloer. De wanden zijn grotendeels gestuct en deels voorzien van schoon metselwerk.

TUIN:
De gezellige achtertuin is gelegen op het noordwesten en is sfeervol ingericht. Centraal in de tuin, staat een gezellig prieel. Er is een achterom via de garage.

EERSTE VERDIEPING:
De verdieping telt 3 slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast en 1 met loopdeur naar het platdak. De badkamer uit ca. 1993 is voorzien van een wasmeubel, buitenraam, ligbad en douche.
Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer, zeil en tegelvoer op de badkamer.
De wanden zijn voorzien van stucwerk en behang en de badkamer is geheel betegeld.

TWEEDE VERDIEPING:
Te bereiken middels een vaste trap. De zolderruimte is voorzien van een 4e slaapkamer met Velux dakraam en praktische knieschotten. Tevens is er een stookruimte met de CV-opstelling.

BIJZONDERHEDEN:
• Bouwjaar 1972
• Woonoppervlak ca. 121m2
• Perceeloppervlak 273m2
• Inhoud ca. 526 m3
• Energielabel D (voorlopig)
• Aanbouw geplaatst in 2005
• Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing
• Aanvaarding is overleg

KIJKJE NEMEN? ZEKER DOEN!

KIJKJE NEMEN BIJ DEZE WONING? DE EIGENAAR VAN DEZE WONING LEIDT U GRAAG ZELF ROND. 06 820 09 238 VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK VOOR EEN BEZICHTIGING.

Ondanks dat de gegevens in deze brochure met zorgvuldigheid zijn betracht, wordt voor de inhoud van deze brochure noch door de eigenaar, noch door de verkopende makelaar, enige aansprakelijkheid aanvaard voor de onjuistheid van de vermelde gegevens.

Foto's

Photo


Photo 2


Photo 3


Photo 4


Photo 5


Photo 6


Photo 7


Photo 8


Photo 9


Photo 10


Photo 11


Photo 12


Photo 13


Photo 14


Photo 15


Photo 16


Photo 17


Photo 18


Photo 19


Photo 20


Photo 21


Photo 22


Photo 23


Photo 24


Photo 25


Plattegronden