Koopvereenkomst opstellen

Steeds meer mensen verkopen op dit moment hun huis zelf via Facebook, bekenden, familie of andere connecties. Het verkopen van uw huis kunt u in deze markt ook prima zelf.

Toch is het prettig om voor de juridische afwikkeling een expert in de arm te nemen. Door gebrek aan kennis kan verkoper of koper voor vervelende gevolgen komen te staan, waarbij het vaak om heel veel geld gaat of langslepende rechtszaken.

 

Voor een gering bedrag van €275,- kan VBO makelaar MakelaarZelf de koopovereenkomst opstellen. Wij gebruiken model koopovereenkomsten, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM, VastgoedPRO, VBO Makelaar, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

 

Nadat wij de nodige informatie, zoals naam- en adresgegevens, verkoopbedrag, datum van geplande overdracht, naam van de notaris en eventuele ontbindende voorwaarden, hebben ontvangen stellen wij na betaling binnen enkele werkdagen de koopovereenkomst voor u op. Deze ontvangt u dan per mail en kunt u zelf uitprinten om met de koper te ondertekenen. Wij hebben handig gemarkeerd waar er precies getekend  moet worden en u ontvangt een handig stappenplan met hoe verder. Tevens is het mogelijk de koopovereenkomst digitaal te ondertekenen.

Op deze manier verkoopt u uw huis voor €275,- en weet u zeker dat het goed geregeld is.

STAP 1 - Geef ons de opdracht

Laat ons weten dat we aan de slag kunnen en neem contact met ons op

STAP 2 - Stuur uw Gegevens

Voorzie ons van de nodige gegevens om de overeenkomst op te stellen

STAP 3 - Betaal en ontvang

Na betaling ontvangt u de koopovereenkomst per mail

Neem contact op